Co se dá dělat na vřetenovém schodišti

Číst knihu – na vřetenové schodiště se klidně můžete posadit, dát si pod sebe polštářek, zapřít nohy o zábradlí či schodnice pod vámi, a přečíst si nějakou pěknou knížku. Není to sice pohodlné křeslo, ale zas odtud máte lepší přehled o tom, co se děje pod vámi.

Poslouchat muziku – na schodech se dá debatovat s kamarády, poslouchat hudbu, plánovat vaše prázdninová dobrodružství nebo vaše pracovní záměry. Není to sice zrovna obvyklé, jako třeba v prostředí obývacího pokoje u konferenčního stolku, ale proč to nevyzkoušet právě tam? Výroba vřetenového schodiště https://www.fa-havlicek.cz/cs/m-131-2-10-2020-vyroba-vretenoveho-schodiste také spoléhá na design a vždy se lépe něco plánuje nebo rozebírá tam, kde se vám okolní prostředí líbí.

točité schody

Masírovat – schody jsou vhodné místo k tomu posadit se za sebe a masírovat http://www.jaksetodela.cz/video/924/reflexni-masaz-chodidel-jak-se-dela-reflexni-masaz-chodidel partnerovi třeba záda, krk a ramena. Můžete si tu dopřát i reflexní masáž chodidel, anebo jimi partnera šlapat po zádech, což bude jistě příjemné pro oba.

Meditovat – schodiště jsou k meditaci také vhodné, nemusíte být nutně v pozici lotosového květu, abyste si ji užili. Meditovat mohou lidé i při prácí, a klidně i při vytírání schodů. Dobře se medituje vždy tam, kde je klid a pohoda, kde vás nic neruší, což na točitých schodech obvykle bývá.

vřetenové schodiště

Dělat kliky – pokud rádi posilujete, můžete do svého cvičení zařadit i kliky. Ty se obvykle cvičí na rovném povrchu, ale obtížnější je to na šikmé ploše, hlavou dolů. Snadno k tomu využijete schodnice točitých schodů, za které se nohama zapřete. Samozřejmě to tu můžete provést i opačně, hlavou nahoru a s nohama dole, což vám cvičení naopak usnadní.

Posilovat svaly stehen a lýtek – chůze po schodech posiluje svalstvo dolních končetin velmi výrazně, je to velice zdravý pohyb, a máte-li možnost chodit po schodišti namísto jízdy výtahem, dejte schodům přednost.

Zabránit plochým nohám – našlapování po schodech naboso po špičkách posiluje svaly chodidel a tím formuje obě klenby – příčnou i podélnou. Můžete tím zabránit vzniku ploché nohy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Next Post

Prodáváme mobilní domy

So Kvě 14 , 2022
Prodej je část obchodních činností. V podstatě se jedná vždy o jedno a to samé. Máte nějaký produkt, který se snažíte prodat zákazníkovi. K tomu […]